Bästa sökmotorn för småbarnsföräldrar

Gnosan.se skapades för att spara tid åt mig själv och andra småbarnsföräldrar genom att samtidigt söka produkter från olika e-handlare på nätet och från begagnat handeln på Blocket. Samt också tipsa om relevanta tester. Som småbarnsförälder har man fullt upp och varje ny stor sak som barnvagn, babysafe, barnsäng mm tar mycket tid att hitta den bästa för dig. Därför hoppas jag att Gnosan.se kan underlätta lite. Mitt mål är att visa fler barnkläder och barnartiklar än någon annan, då det finns väldigt många bra e-handlare där ute med bra produkter för barn, men som kanske inte är jättebra på att synas på nätet.

Nästa steg för att göra Gnosan.se den bästa sökmotorn för småbarnsföräldrar är också att starta denna blogg. Här berättar jag om utvecklingen av Gnosan.se (t.ex. nya e-handlare som lagts till), men främst är det tänkt att jag delar med mig av mina erfarenheter som småbarnsförälder.

Hoppas ni får nytta av mina tips

MVH Mikael Lindström

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>