Köpa skötbord

Ett skötbord har alla föräldrar stor nytta av för att kunna byta blöjor i en bra arbetshöjd. Det finns så klart uppblåsbara skötbäddar som du kan lägga på nästa vad som helst och göra det till ett skötbord. Men det smidigaste är ändå med ett riktigt skötbord.

Det första som du behöver fundera på är var ni främst kommer att byta blöjorna någonstans, om det är i sovrummet eller i badrummet. Om det är i sovrummet, så finns det både snygga byråer som man kan öppna upp till skötbord eller väggvarianter som du skruvar fast i väggen fäller ut vid blöjbyte.

Själv valde vi en badrumsvariant, av flera orsaker. Den främsta orsaken är rinnande vatten, för även om man kan använda våtservetter, så tycker jag alltid att det fungerar bättre med en tvättlapp fuktad med vatten. När dottern var liten så tvättade vi av henne direkt under kranen, vilket vi fick tips om på BB. Sedan är det smidigt att ha blöjhinken i badrummet, ifall den inte är helt tät. Slutligen så valde vi en variant med badbalja, så du kunde vi smidigt tvätta vår dotter i den, vilket då också var i lagom arbetshöjd. Den fungerar också som förvaring för blöjor och litet urval av kläder. Det skötbordet vi köpte var ett Bagno skötbord.

Vill du istället titta på andra modeller så hittar fler skötbord här.

Det här inlägget postades i Köpguide. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>